tirsdag 21. juli 2009

Og så var ferien over for denne gang



Etter tre deilige uker, var det skjønt å komme hjem til eget hus, egen seng, egen vaskemaskin, og ikke minst - null bilkjøring.




Vi kjørte til Oslo mandag 29. juni hvor vi overnattet hos svigermor før vi kjørte videre til København dagen etter. Der hadde vi gode dager sammen med familien Søborg - og hvor vi blant annet feiret Bendiks 5årsdag 2. juli.


4. juli sa vi farvel til våre venner og satte kursen mot Fjellerup strand og årets sommerhus hvor vi skulle få tilbringe en herlig uke sammen med Bård, Anne, Tia og Bertine. Vi var også i Legoland og en dag ble satt av til akvariet i Grenaa og byvandring i Ebeltoft.


Da uken var omme, kjørte vi ned til Sønderborg og besøkte Hanne og Thomas, før vi satte kursen mot Oslo igjen.


17. juli kjørte vi hjemover, med et stopp på hytta for å hilse på Ragnar, Barbro og Ragnhild før vi la ivei over Valdresflya retning Trøndelag. Da vi endelig var hjemme i Åfjord sent på natten, var samtlige slitne og veldig glad for å kunne legge seg i sin egen seng.


Nå er hverdagen her. Kristian og John Christian begynte på jobb på mandag. JC har fått sommerjobb på helsesenteret hvor han skal ta seg av de eldre - spennende! Neste torsdag reiser han til Oslo en tur igjen, for å gjøre nytt forsøk på å dra på konsert med sin onkel. Denne gangen er det Metallica.


I morgen får vi besøk, så egentlig burde jeg brukt dagen i dag på å rydde og vaske hus. Men jeg orker ikke. Kanskje i kveld?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar